GRAN TANGI'S FOODS & MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gran Tangi's Foods & More. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:01 Het was weer TOP Gran Tangi
22 mei 2024 om 21:07 Ik heb roti kip besteld en het is erg droog. Broodje bakkeljauw smaakt ook erg vies het smaakt niet zoals het hoort.. ik ga hier nooit meer bestellen
10 mei 2024 om 20:40 Heerlijk eten! Smaakt werkelijk geweldig
8 mei 2024 om 12:16 Alweer top en wij zijn nog steeds tevreden.
7 mei 2024 om 21:38 Wij halen al een jaar surinaams eten bij gran tanghi, en het is altijd heerlijk!! Vandaag voor het eerst besteld via thuisbezorgd en zijn erg tevreden!
4 mei 2024 om 11:20 Tot nu toe heel tevreden.
3 mei 2024 om 23:01 Weer erg lekker gegeten. Vaker eten gehaald. Vandaag voor het eerst laten bezorgen. We hadden bami, kip en groenten. En vis, met witte rijst en groenten. Was ruim voldoende, heb nog wat over voor de lunch morgen.
28 apr 2024 om 18:58 Eten was weer lekker Alleen te lang gewacht 2:30 uur
24 apr 2024 om 21:19 Top eten is superlekker en presentatie eten in mooi wegwerpbak ook een dikke tien ,je krijgt echt waar voor je geld ! Voortaan bestel ik alleen hier mijn eten! Ga vooral zo door!
24 apr 2024 om 20:20 Prima , erg lekker. Bezorgtijd was iets langer dan gemiddeld maar voor mij geen probleem ,het eten maakte dat ruimschoots goed.
23 apr 2024 om 19:19 Als een ras echte Surinamer eerste keer besteld!! Mijn complimenten aan deze toko. Netheid - 9 Service - 9 Kwaliteit - 9 Hier bestel ik zeker weer.
21 apr 2024 om 19:39 Erg duur! Kleine porties de garnalen sloeg echt nergens op waren geen eens garnalen zonde van het geld!